Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης.
Αριστοφάνης   

Καλώς ορίσατε


Ο Χρίστος Καραμπάγιας είναι ο δημιουργός, διαχειριστής, του δικτυακού τόπου. 

Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Σπούδασε:

Νομικά, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατέχει "Mάστερ Επιστημών" του Πανεπιστημίου UWIST της Μεγάλης Βρετανίας.

Γεννημένος στην Μεσσηνία, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.


Επισκεφθείτε τις "Σελίδες" "ΧΡΗΣΙΜΑ" και "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ". 

Στα "ΧΡΗΣΙΜΑ" παρέχονται πληροφορίες ενημερωτικού χαρακτήρα επί Νομικών Ζητημάτων, Υποδείγματα Δικογράφων, Συμβάσεων, Καταστατικών Εταιρειών και το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Στις "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ" παρέχονται επεξεργασμένες Αποφάσεις Δικαστηρίων με "ΠΕΡΙΛΗΨΗ" ενημερωτικού χαρακτήρα επί υποθέσεων, που έχουν ασχοληθεί τα Δικαστήρια. 


Γράφοντας "ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ" στην μηχανή αυτόματης αναζήτησης της "Google", θα βρείτε τα περιεχόμενα στα "ΧΡΗΣΙΜΑ" και στις "ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ".

Αναζήτηση

Loading...

Οι παρεχόμενες πληροφορίες και υποδείγματα κάθε μορφής είναι ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική παροχή και την σχέση δικηγόρου - εντολέα, πελάτη.

Η ύπαρξη δεσμών με άλλους ιστοτόπους, ή ιστοσελίδες, υφίσταται στα πλαίσια παροχής της «μηχανής αυτόματης αναζήτησης» από την Google.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες, ή πληροφορίες, από τους ιστοτόπους αυτούς, ή ιστοσελίδες, δεν ελέγχονται ως προς το περιεχόμενό τους, την διαθεσιμότητά τους, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητά των από τον παρόντα ιστότοπο. Ευθύνονται αποκλειστικά οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων αυτών.

Η δημιουργία συνδέσμων προς αυτό τον δικτυακό τόπο επιτρέπεται με δική σας επιλογή και ευθύνη, απαγορεύεται, όμως, η τροποποίηση των περιεχομένων του, η αναδιάταξη, η αναδόμηση, αρχείων, σελίδων, πληροφοριών και άλλων στοιχείων του.      


Χρίστος Καραμπάγιας
Οκτώβριος 2014

Χρίστος Καραμπάγιας | Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών